L’Hoquei Olot supera al Barça C i es posa per davant a les semifinals del play off d’ascens

L’Hoquei Olot ha fet un pas important a les semifinals del play off d’ascens a OK Lliga Plata, en la vista al Barça C. Els de Miqui Ràfols han superat als barcelonins per 0 gols a 5, en un nou gran partit dels olotins.

L’Hoquei Olot ha fet dos gols molt ràpid en el primer temps, que el hi ha donat molta confinaça, tanta que han arribat al descans amb un avantatge de quatre gols (0-4). A la segona part el Barça C no ha reaccionat i l’Hoquei Olot ha controlat el partit. Fins i tot ha fet un gol més, per posar el 0 a 5 definitiu. Marc Prat ha anotat tres dianes i Ferran Sacrest i Joan Mangas, una cada un.

Fase d’ascens de moment impecable de l’Hoquei Olot, que buscarà el proper dissabte a casa, guanyar el segon partit i certificar el bitllet per la final

x