Una cinquantena de persones assisteixen a la darrera reivindicació del moviment Recuperem les ciutats de ‘No és un vial’

De nou, la plataforma ‘No és un vial’ s’ha manifestat aquest diumenge al migdia, ha tallat l’avinguda Sant Jordi. L’acció ha deixat lliure de cotxes i camions el tram tallat, de la rodona de La Deu fins a La Solfa. De fet, s’ha tractat de la darrera reivindicació de la plataforma dins el moviment Recuperem les ciutats on s’ha seguit denunciant que les carreteres i autopistes urbanes són un “anacronisme” que cal fer desaparèixer. Durant la manifestació, s’ha aprofitat per fer un resum de les accions i reivindicacions que s’han dut a terme fins avui.

Duaita Prats, portaveu de ‘No és un vial’: Des del primer diumenge, què és el que hem anat reclamant, que no és més del que nosaltres reivindiquem des de fa dos anys, en termes de pacificació. Nosaltres hi afegim la demanda històrica de la variant d’Olot.

La plataforma ha recordat que quan va sorgir el moviment les administracions van quedar “parats”, tot i que, ha volgut remarcar que quan van anar a parlar amb la Generalitat van tenir una molt bona acollida. En tot cas, ha denunciat que fa tres mesos que estan vivint un “silenci administratiu”.

Duaita Prats, portaveu de ‘No és un vial’: En aquest sentit, hi ha molt bona receptivitat. Però, efectivament, el que necessitem són resultats concrets”.

x