Desenes de visitants gaudeixen de la comarca a peu al Garrotxa Volcànic Walking

El Garrotxa Volcànic Walking ha ofert aquest cap de setmana una proposta diferent de la que els senderistes estan acostumats a veure.

L’esdeveniment, que va començar divendres amb una visita a la Torre Canadell de nit, persegueix l’objectiu d’acostar els visitants, de la Garrotxa o no, al territori. A Sant Joan les Fonts ha tingut lloc aquest dissabte la Ruta de les Tres Colades, on hi han participat més d’una desena de persones.

Ferran Puig, guia d’En Ruta Girona: Volem que el públic garrotxí també vingui i conegui aquestes zones que potser no són tan conegudes.

Estel Caballer, participant: Ja havia participat feia quatre anys, el de la Vall Fosca. Acostumo a caminar. He estat un parell d’anys en centres d’excursionistes i ara vaig per lliure.

Núria Panyella, participant: Jo sóc de Barcelona. Sóc bloguer de viatges. Una de les coses que faig és investigar per les xarxes socials. Vaig descobrir el Festival de Senderisme dels Pirineus. La Garrotxa és una comarca que m’agrada molt i vaig decidir venir.

Una de les altres activitats destacades ha ofert un recorregut per observar les creacions de l’estudi d’arquitectura RCR i ha finalitzat amb un pícnic del Restaurant Les Cols al pavelló de bany dels Tossols.

Mireia Trasserras, guia d’Educart: La idea és anar guiat amb un guia local, però caminar en camins d’itinerània i que permetin conèixer patrimoni natural i cultural.

Laia Andrés, participant: Sóc de Sabadell i l’activitat ens ha agradat molt. Hem vingut per conèixer amb més profunditat els arquitectes.

Els participants també han valorat de forma “excel·lent” tant la primera com la segona activitat en un entorn i un paisatge de primer nivell. De fet, les dues han aconseguit omplir gairebé en la seva totalitat l’aforament disponible.

x