El Robolot s’acomiada després de 20 anys promovent la robòtica educativa

L’entrega de premis i la projecció de mappings a la façana de l’ajuntament de la capital garrotxina han dibuixat el comiat més  simbòlic del Robolot. La cloenda de la vintena edició del certamen de robòtica garrotxí, que ha promogut activitats virtuals i presencials durant tot el mes de maig, ha representat també un final de cicle per a la iniciativa.

Toni Moreno, president Robolot Team: “Estem molt contents, creiem que han sigut vint anys d’èxits, no sostinguts, sinó creixents.”

En les dues darreres dècades, els docents i professionals del Robolot Team, liderats per Toni Moreno, han aconseguit situar la capital garrotxina entre els referents del seu camp, i alhora engrescar diverses generacions d’alumnes. Ara, l’organització creu que és moment de tornar a innovar i marcar-se objectius més ambiciosos.

Toni Moreno, president Robolot Team: “El model de Robolot que teníem ha estat molt bé, però podem fer coses molt més potents i actuals, i evidentment sempre tenint els nens i les nenes i el seu futur com a centre de tot plegat. Creiem que aquests protagonistes necessiten altres coses, per això canviem el projecte, molt més potent, engrescador… si vint anys de Robolot han estat potents, el que ve ara ho serà més.”

L’adéu del Robolot és, doncs, un punt i seguit, a l’espera de nous reptes tecnològics i educatius que connectin els joves, els docents i la ciutadania.

x