Pere Rullan i Georgina Gabarró s’imposen a la prova llarga de la Cames de Ferro amb rècord inclòs

Dos centenars de corredors van disputar aquest diumenge la 6a edició de la Cames de Ferro a alguns dels cims més emblemàtics de la Vall d’en Bas, d’una prova organitzada pel Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d’en Bas.

Pere Gelis, director de la Cames de Ferro: Fa dos mesos quan vam demanar per fer la cursa a la FEEC, semblava que no la podríem fe, però finalment ens van autoritzar, I ara sembla que les condicions han millorant i tot.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Portem un any amb moltes restriccions, i tenim ganes d’intentar tornar a la normalitat.

Pere Rullan i Georgina Gabarró es van imposar a la prova de 23 quilòmetres absoluta on van fer rècord de la prova, amb 2h 19’ 38” i 2h 54’ 05” respectivament, Ramon Caballeria i Núria Tarragó van ser els millors en la prova de 17 quilòmetres reservada per a júniors, Biel Sagués Uma Plans es van imposar a la prova de 5 quilòmetres per a infantils, Lluís Puigvert i Gabriela Lasalle van ser primers a la de 10 quilòmetres cadet, mentre que Mar Cordoba i Aniol Pujiula va vèncer a la prova de 10 quilòmetres juvenil.

Aniol Pujiula, guanyador 10km juvenil: és especial la Cames de ferro,perquè jo soc d’aquí. I és el quart cop que hi vinc. M’agrada molt la cursa.   

La Cames de Ferro d’enguany va comptar amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris, que van vetllar pel bon funcionament de la prova. Com sempre, aquesta mítica prova de la Vall d’en Bas deixa imatges tan espectaculars com aquestes.

x