Besalú viurà quatre nits de circ “sota les estrelles” aquest estiu

Nits de circ es una nova proposta, que aquest agost podrem gaudir, als jardins del Molí de Besalú i a la Ciutadella de Roses i que servirà per commemorar els 10 anys de la fundació que presideix Genís Matabosch, Circus Arts Foundation, que oferirà un escenari únic: una carpa a l’aire lliure i sense lona que permetrà que els trapezistes volin “sota els estels”.

En concret, durant quatre nits –en el cas de Besalú- s’hi podran veure fins a 8 actuacions internacionals amb 23 artistes vinguts de 8 països diferents, de l’11 al 14 d’agost.

Matabosch ha assegurat que no ha estat un “repte senzill” però que fa anys que treballen en aquesta proposta “única”. Les restriccions actuals per a al COVID-19 permetran comptar amb un aforament de 930 espectadors, un 70% de la capacitat.

 

x