L’Hoquei Olot arriba en el seu millor moment en la fase decisiva del curs

L’Hoquei Olot continua guanyant partits en el camí de l’ascens a OK Lliga Plata. Cada partit que passa l’equip transmet bones sensacions, sent conscients que s’enfronten a rivals com el Barça C, que pràcticament no han perdut partits aquest curs.

Miki Ràfols, entrenador Hoquei Olot: Penso que poc a poc des que vaig agafar l’equip al mes de març hem anat canviant aspectes defensius i en aquests partits s’està notant. Necessitem ser sòlids a darrere i generar ocasions per fer gols. i que el marcador no se’ns en vagi.

De moment, el que va dir Miki Ràfols fa unes setmanes s’està complint: a base de partits i entrenaments l’equip sembla ser cada cop més perillós pels seus rivals.

Miki Ràfols, entrenador Hoquei Olot: Al principi vaig dir que quan entréssim als play off seriem un rival complicat, perquè passen els setmanes, entrenem més i ens coneixem més jugadors i entrenadors.

Una de les grans notícies és el retorn de Marc Prat. Segons el tècnic de l’Hoquei Olot els sues jugadors arriben bé físicament a la part final de temporada. Ara el més important és, però,  continuar forts mentalment.

Miki Ràfols, entrenador Hoquei Olot: Jo crec que arribem bé. És un grup mol sacrificat, la setmana passada vam entrenar dissabte, amb un equip que no és professional, i en total vam fer quatre sessions d’entrenament.

I aquesta setmana, dues sessions més, abans d’afrontar el duel d’aquest dissabte.

x