El barri de Pequín d’Olot posa en marxa el nou casal

Els veïns del barri olotí de Pequín ja disposen d’un punt de trobada. Aquest dimarts s’ha signat el conveni per a la gestió de l’espai, situat al número 99 de l’avinguda  Santa Coloma, que serà compartida entre l’ajuntament, l’Associació de Veïns i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. El consistori va llogar el local el 2019, però fins ara, entre les obres d’acondicionament que s’hi han hagut de fer, i les restriccions de la pandèmia, el barri no n’ha pogut fer ús.


Jaume Cos, Associació de Veïns barri de Pequín: “Serà un lloc representatiu del barri. Feia temps que sobretot la gent gran ho necessitava”. 

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Hem de reestablir vincles i més després de la pandèmia, el local en serà una bona eina per fer-ho”. 

El local social de Pequín serà la seu social de l’Associació de Veïns, però també es planteja com un espai de dinamització obert a tota la ciutat. Disposa d’una sala amb escenari per poder-hi fer activitats de mig i gran format, i també una sala més petita on s’hi podrien fer classes de reforç, informàtica o formacions.

 

x