El festival Cornamusam anuncia canvis a causa de les males previsions meteorològiques

L’Associació El Til·ler s’avança al mal temps i anuncia canvis en el segon cap de setmana del Festival Cornamusam d’Olot. La previsió de pluja pel cap de setmana ha obligat l’entitat organitzadora a cancel·lar part del programa d’actes. No es podrà celebrar la primera edició de la fira d’artesania i luthiers, ni tampoc el concert dels Ministrers de l’Escola de Música, entre d’altres.


Pol Valverde, El Til·ler: “Ens vam plantejar com podíem salvar l’edició amb el mal temps, amntenint sobretot els concerts. Els aforaments es limiten, però els hem volgut mantenirt tots. La gent que tingui entrada la podrà mantenir en el mateix horari i ordre”. 

Si la pluja ho permet, divendres a dos quarts de nou del vespre es podrà seguir la tocada d’inici des de la plaça Rector Ferrer, però l’escenari obert i tots els concerts del cap de setmana es traslladen a la Sala El Torín.

També es faran a l’interior els balls de la cabreta previstos per divendres i dissabte. El Til·ler informarà a través de les xarxes socials del Cornamusam de qualsevol altre canvi en el programa.

 

x