El secret del bon relleu generacional al sènior masculí del Vòlei Olot el trobem a l’equip juvenil

Hem estat tota la temporada parlant del bon relleu generacional que està duent a terme el Club Vòlei Olot a l’equip sènior masculí, el primer equip. Segurament el secret més ben guardat el trobem al bon nivell que hi ha a l’equip juvenil, d’on venen alguns d’aquests jugadors. Tots ells han fet, enguany, una temporada tan bona que els va portar fa uns dies a disputar unes eliminatòries directes per accedir als campionats d’Espanya. Tot i que els olotins no van superar la primera ronda contra el Vall d’Hebrón, els jugadors i l’entrenador, el mateix Jorge Silva, es mostren satisfets del treball fet aquest curs i d’haver arribat fins on han arribat.


Lluc Sellent, jugador juvenil masculí Vòlei Olot: Aquesta temporada hem treballat molt, des del juny de l’any passat. No hem parat i arribar fins aquí estem molt orgullosos.

Jorge Silva, entrenador juvenil masculí Club Vòlei Olot: Estic molt content d’ells. Han fet un salt abismal a l’any passat i a l’inci de la temporada. Era el que esperava d’ells i han estat a l’altura. Al principi ells no creien gaire i la veritat és que és un premi a la constància. Amb l’Angel Palacios ja havíem plantejat els diferents relleus, ien el cas dels nois, de moment la valoració és molt positiva.

Mica en mica les lligues d’esport formatiu van arribant als seu final, i per alguns equips, com el juvenil del Vòlei Olot, és moment d’aturar-se a pensar com de bé ho han fet en aquesta temporada de pandèmia.

x