Anna Navarro, Enric Rubió i Manel Fortis són els tres finalistes al Premi Garrotxí de l’Any 2021

Avui s’han donat a conèixer els tres finalistes al Premi Garrotxí de l’Any, un dels set guardons que s’entregaran dijous de la setmana vinent en la quinzena edició dels Premis Garrotxí de l’Any que organitza el CIT d’Olot. Els guardons tornen després d’un any de silenci provocat per la pandèmia. L’acte canvia de format, se celebrarà a la Sala Torín d’Olot i el podran seguir en directe per Olot Televisió.


El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha donat a conèixer els tres finalistes al Premi Garrotxí de l’Any. Es tracta de l’empresària olotina Anna Navarro, que l’any passat va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia.
També ho és l’artista i pintor professional Enric Rubió, de Sant Jaume de Llierca. La seva obra va ser seleccionada i donada al Museu Haegeumgang de Geoje, a Corea del Sud, i haver participat a la fira Art Plus de Shanghai i haver estat seleccionat entre 4.000 obres d’arreu del món a Taipei.
I Manel Fortis, escriptor olotí que en plena pandèmia va escriure un guió teatral i dos llibres més, ‘Fill d’ànimes negres’ i ‘Urpes enamorades’. El guanyador es donarà a conèixer dijous vinent en el marc de l’acte d’entrega que se celebrarà a la Sala Torín.
També es concediran els premis a les millors iniciatives social, promocional i empresarial, el de la Trajectòria i, com a novetat, el premi a la Jove Promesa.
L’acte es farà dijous dia 10, a partir de les 20h, serà presidit per Gemma Geis, recentment nomenada consellera del departament de Recerca i Universitats i serà retransmès en directe per Olot Televisió.

x