Neix el Vallviva, el ‘Festival dels Sentits’, que arriba a la Vall d’en Bas trepitjant fort

I de sobte, a la Garrotxa, Manel, Jorge Drexler, Judit Neddermann… La Vall d’en bas serà testimoni d’un cartell de luxe els dies 15 i 16 de juliol, dijous i divendres, amb el naixement del Vallviva, un nou certàmen que comença trepitjant fort i amb un objectiu solidari.


Joan Cañada, director del Vallviva: Tot això neix del compromís d’algunes empreses amb projectes solidaris. L’Eudald Morera, de Royalverd, està passant una situació personal complexa i tenia ganes de fer-ho i de fer-ho el més aviat possible, i amb l’esforç de tots hem tirat endavant un gran cartell.

Tindrà lloc a la finca de les Brides les tarda vespres d’un dijous i un divendres d’estiu que de ben segur que la Garrotxa recordarà durant molt de temps.

Joan Cañada, director del Vallviva: Venim d’un text en què els sentits han estat segrestats, i és hora d’alliberar-los.

Les entrades es posen a la venda el proper 4 de juny a les 10h al web vallviva.cat. Només n’hi haurà 1.000 a disposició cada dia. Les activitats i concerts es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i en gran harmonia. Els assistents podran gaudir d’un plaer per als cinc sentits sabent que els seus diners, al final, estaran destinats al desenvolupament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de la Vall d’Hebron, a través de la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària.