ERC+Besalú assegura que en la primera meitat de mandat les relacions amb l’equip de govern han estat “nul·les”

En el darrer ple de l’Ajuntament de Besalú, el grup republicà va presentar dues mocions, una d’elles per regular els habitatges d’ús turístic al municipi. El grup d’ERC+Besalú vol definir una estratègia clara sobre el turisme durant el període 2023-2030.


Alfred Cairó, portaveu ERC+Besalú: “Hem d’evitar que es produeixi una situació de descontrol amb els habitatges d’ús turístic. És una situació que encara no ha passat però que correm el risc que es produeixi i hem de treballar per prevenir-la”.

L’altra de les mocions tenia l’objectiu de concedir a les treballadores del consistori un permís els dies de regla. Les dues mocions van ser aprovades per unanimitat.

Alfred Cairó, portaveu ERC+Besalú: “Les dones de Besalú es poden congratular perquè vetllarem per aquest permís, que ara està reconegut i concedit al poble. ÉS un dret que creiem que és innegociable”.

El grup va valorar positivament la seva aportació durant aquesta primera meitat de mandat, i el seu portaveu va assegurar que, tot i que s’han mostrat amb la mà estesa durant aquests dos anys, la relació amb l’equip de Govern ha estat nul·la i limitada als plens. Alfred Cairó va recordar que dels vuit regidors que tenia el Govern besaluenc, n’han dimitit quatre, que sempre han al·legat motius personals per prendre la decisió. El grup republicà creu que cal un canvi en el model de gestió de l’actual mandat.