L’Hoquei Olot tractarà d’aprofitar el ‘match ball’ a favor contra el Barça C i accedir a la final dels play off

L’Hoquei Olot afronta aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda el segon partit de les semifinals del play off d’ascens a OK Lliga Plata. Els de Miqui Ràfols i Adrià Piera compten amb el factor pista a favor, després de vèncer la setmana passada a domicili. Si guanyen el partit d’aquest dissabte a casa accediran a la ronda final. Els olotins tractaran d’afrontar el duel sense pensar gaire en tota la història que porten fent fa dies. Més aviat miraran d’estar centrats i ser conscients que al davant hi tindrà un dels millors equips de la Nacional Catalana aquesta temporada.


Miqui Ràfols, entrenador CH Olot: No hem de pensar gaire en el que podem fer o el que puguem aconseguir, sinó centrar-nos en què el dissabte vindrà un rival molt dur que en prou feines ha perdut partits aquesta temporada. Pressionaran molt, ens dificultaran que tinguem pilota i evitaran portar el partit allà on nosaltres som forts.

La clau, novament, pels de Miqui Ràfols serà mantenir-se sòlids en defensa, evitar que el partit se’n vagi de molts gols en el marcador i mantenir l’efectivitat, tot generant jugades.

A banda de tenir aquest cap de setmana l’escalf de l’afició, l’Hoquei Olot compta amb un altre punt a favor en el duel contra el Barça C, i és que l’equip recupera per aquest partit a Tomàs Mercè.

En cas de no guanyar dissabte, l’Hoquei Olot tindria una nova oportunitat de fer-ho l’endemà, però seria a la pista del Barça C.

Podran seguir el partit a través de les diverses connexions que Olot Televisió durà a terme dins el programa ‘En Joc’ de La Xarxa de Televisions Locals.