Olot celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb tot un seguit d’activitats

Aquest dissabte, és el Dia Mundial del Medi Ambient. A la capital garrotxina,   s’han previst diferents activitats a través de la Fundació EuroPACE, responsable d’iniciatives com el GarrotxaDomus i GiDomus; que promouen la rehabilitació energètica dels edificis.

Jordi Ayats, director dels programes Domus: “Els nostres experts dels programes Domus informaran de qualsevol dubte, beneficis de l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. Qualsevol que s’acosti amb la factura energètica també li revisarem i intentarem optimitzar-la, donarem consells per reduir el consum energètic, etc.”

Dissabte de 10 a 2/4 de 2 del migdia, s’instal·larà un estand a la Plaça Mercat d’Olot per informar els ciutadans sobre els beneficis de la rehabilitació energètica i l’ús d’energies renovables. A més, tothom que ho vulgui, podrà portar la seva factura energètica i els tècnics de la Fundació els assessoraran gratuïtament sobre com optimitzar-la. A més, podrà participar en el sorteig d’un val de 500 € per destinar en solucions energètiques i 10 certificats d’eficiència energètica.

D’altra banda, el mateix dissabte a les 12 del migdia es farà una visita guiada al primer habitatge amb façana fotovoltaica d’Olot. L’immoble està ubicat al carrer Mulleras número 6  i forma part de la iniciativa ‘Fem Nucli’. Per participar en la visita caldrà inscriure’s prèviament a través de la pàgina web de GarrotxaDomus o enviant un correu electrònic a info@garrotxadomus.cat .