Pacients afàsics col·laboren amb el manteniment del bosquet de l’hospital d’Olot

La Laura Pujol és una de les integrants més joves de la coral Tal i qual. Tots els que la formen són pacients de l’hospital d’Olot amb afasia, una trastorn d’origen neurològic que afecta la parla. Coincidint amb la Setmana de la Natura, enlloc de cantar han ajudat l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa amb el manteniment del bosquet que hi ha al costat del centre garrotxí.


Laura  Pujol, pacient amb afàsia: “Hem estat netejant el bosquet, que és un lloc molt relaxant, ple de bosc… s’ha d’anar tenint net, hi ha plantes invasores… ”

David Gimeno, Associació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa: “Fa un temps van venir famílies amb els seus fills i van plantar uns arbres. El que hem fet avui ha estat ajudar a aquests plançons que tirin endavant, i netejar una mica. ”

L’acció s’emmarca en el projecte Simbiosi, finançat pel Departament d’Acció Climàtica, que vol vincular els usuaris de l’hospital amb aquest espai natural tant proper.

Laura  Pujol, pacient amb afàsia: “És com una rehabilitació, t’anima, et manté actiu…”

David Gimeno, Associació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa: “La natura pot ser un vehicle, un camí, perquè ells es sentin millor.”

Els va unir un problema de salut, però ara ja comparteixen molt més: la satisfacció d’haver contribuït a fer aquest bosc encara més gran.

 

 

 

x