L’Associació El Til·ler valora la resposta del públic en el segon i últim cap de setmana del Cornamusam

L’Associació El Til·ler va organitzar el segon cap de setmana del festival Cornamusam, això sí, avançant-se a un possible mal temps i traslladant la majoria d’actes a la Sala El Torín. Divendres es va poder seguir la tocada d’inici des de la plaça Rector Ferrer i, més tard, el concert de Susana Seivane a la sala ja mencionada. Per altra banda, dissabte el concert-vermut, pensat inicialment per fer-se a l’aire lliure, va omplir de desenes de persones la sala d’actes de l’Orfeó Popular Olotí i va ser protagonitzat pels músics Pau Puig i Cati Plana.


Pau Puig, músic: Veníem a fer un concert-vermut desenfadat i s’ha convertit en un concert. Ha sigut un repte per a nosaltres, però bé.

Cati Plana, música: Ha sigut una molt bona experiència provar tot aquest repertori i fer un duet estrictament amb sac, que no ho havíem fet.

A la tarda, la Cabreta, aquest cap de setmana sí, va poder bufar les seves 25 espelmes en un ball molt emotiu a la Sala El Torín. La jornada va prosseguir amb concerts de Francesc Sans, Riu X i Super Parquet. L’organització va valorar, sobretot, la resposta del públic durant tot el festival.

Ferran Brosa, membre de El Til·ler: Dintre de tot, estem contents de com ha anat el festival en general i, sobretot, la resposta del públic, malgrat no era el que volíem fer primer. 

Pel que fa a la coincidència del festival amb el ball dels nans, gegants i cavallets a la plaça Major, aquesta va ser la resposta de l’associació:

Ferran Brosa, membre de El Til·ler: Un valor afegit poder complementar el festival amb altres activitats de la ciutat.

I així conclou una altra edició del Cornamusam. Enguany, molt diferent de les altres: per la pandèmia, el mal temps i el seu 30è aniversari.

x