Atico 30, nova botiga de roba a Olot

La crisi sanitària de la COVID-19 ha sentenciat molts projectes, però hi ha qui s’ha pogut adaptar a la nova realitat amb èxit i fins i tot s’ha beneficiat d’alguna de les conseqüències que ha generat. És el cas d’Atico 30, una nova botiga situada al carrer dels Dolors número 3 de la capital garrotxina, al rovell de l’ou del sector comercial de la ciutat.


Yolanda Abrea, Atico30 Olot: “En un primer moment era per pensar-s’ho, però conforme anàvem avançant era una idea que anava madurant i ara és el moment oportú. La gent està ja molt vacunada, podem tirar molt endavant, la gent té ganes de sortir, fa bon temps, són nous projectes…jo crec que és el moment oportú.”

La Yolanda, és una dona emprenedora que ha apostat fort per una botiga de roba juvenil i multimarca. A Atico30,  tan a homes com a dones, hi podran trobar des de roba i sabates fins a complements, tot plegat productes de qualitat per a tots els gustos i butxaques.

Yolanda Abrea, Atico30 Olot: “Tenim una línia Premium que hi ha marques reconegudes i després una línia low-cost. Podem tirar cap al jovent, que és el que pretenc, però també adults d’una mitjana edat  tindran l’oportunitat de trobar roba, tan de dona com d’home.”

La inauguració de la botiga va tenir lloc dissabte a la tarda, i va comptar amb la presència del regidor de promoció de la ciutat Estanis Vayreda i del president de l’Associació de Comerciants d’Olot Jordi Rovira.