El Procicat autoritza les revetlles de Sant Joan i les festes majors

El Procicat autoritza la celebració de festes populars si s’eviten les aglomeracions, i es compleixen les limitacions d’aforament de l’activitat i el pla sectorial corresponent. A banda, aquest dilluns Protecció Civil farà pública una guia per a la celebració amb seguretat de les revetlles de Sant Joan.


Pel que fa al nombre de persones permès a les reunions i trobades es manté en un màxim de 10 persones, però sense límit en el nombre de bombolles de convivència. Tot i això, el govern català recomana fer un ús responsable d’aquesta mesura.

Es permet l’increment de l’aforament de congressos, convencions i fires comercials, del 50 al 70%. També s’autoritza el mateix percentatge d’ocupació en els actes religiosos i civils.

Vistiplau també pel retorn de les assembles d’entitats culturals i associatives. Actes que hauran d’estar limitats al 70% de l’aforament i a un màxim de 500 persones a l’interior, i de 1.000 a l’exterior.

I per últim, s’autoritza l’organització d’actes de graduació d’estudiants universitaris en les mateixes condicions que les activitats culturals.

x