L’afició de l’Hoquei Olot podrà gaudir, almenys, d’un altre gran partit aquesta temporada

A les graderies del pavelló municipal d’esports no es recorda haver-hi vist tanta gent des d’abans de la pandèmia com la que hi va haver en el darrer partit de l’Hoquei Olot.


Finalment, i tot seguint les mesures anti COVID, van poder entrar al fortí olotí 400 persones, menys de les que el club hauria volgut, però moltes comparades amb el menys d’un centenar que podien entrar en els darrers partits o els partits sense públic durant gairebé tota la temporada.

Nil Rodríguez, jugador Hoquei Olot: Quan estàvem escalfant ja hi havia aquells nervis, al veure tanta gent. Sabíem que s’havien acabat les entrades i realment és una bogeria molt gran.

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: A l’hora de defensar, tapar xuts, a l’hora de no cansar-se… mola molt jugar amb públic. Llàstima que no puguem omplir tot l’aforament, amb tot el tema de les mesures, perquè de ben segur que ompliríem el pavelló.

Amb tot, però, tenir tanta gent significa, també, jugar amb pressió. L’entrenador de l’Hoquei Olot, Miqui Ràfols, assegura que l’equip cada cop sap aprofitar millor aquest tipus de situacions.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot: El públic ens ajuda molt i anem aprenent a gestionar que hi hagi tanta gent, perquè no és fàcil, i amb l’experiència d’altres anys anem aprenent. Ens han ajudat en els moments de patiment, també ha estat molt bé la iniciativa del club d’aquests globus inflables per fer soroll, gent que ha vingut amb el bombo… Ens donen molt de caliu i molta força en el moment que les cames no ens tiren, tot aquest públic.

Després d’haver guanyat el primer de grup, el Barça C, l’Hoquei Olot disposarà, almenys, d’una oportunitat de tornar a jugar un partit a casa prop de la seva afició, durant l’eliminatòria final. Serà aquest cap de setmana no, el següent, en el primer duel contra el Congrés. En cas que l’eliminatòria quedi empatada a un, la tornada es jugaria a la capital garrotxina.

El que està clar, però, és que un dels objectius del primer equip, el de crear afició i animar a més nens i nenes a practicar hoquei, l’estan complint i de quina manera aquesta temporada.