Albert Blázquez es queda a la UE Olot

Albert Blázquez, jugador UE Olot: (23-5-2021) Ja em vaig quedar un cop i no em faria res quedar-me un altre. Soc d’aquí, tinc la família aquí, tinc els amics aquí, em sento estimat, al futbol base hi estic com el que més… i si he d’ajudar al club amb això, per mi cap problema.


Això és el que deia Albert Blázquez just acabar el partit contra el Peña Deportiva i confirmar-se el descens de categoria. I aquest dijous, la UE Olot ha confirmat que el defensa besaluenc la temporada que ve continuarà sent jugador de ll club.  Blázquez, un dels capitans de l’equip, disputarà la setena temporada al club olotí amb el qual suma vora de 200 partits. Precisament va arribar a l’Olot la temporada que l’equip va perdre la categoria de bronze, el curs 2015-2016, i la temporada següent es va quedar, per tornar a pujar l’equip. I així va ser. Blázquez, de 29 anys, és doncs, el primer jugador que renova amb la Unió Esportiva Olot.