Acaba la segona selectivitat en pandèmia, amb la il·lusió de deixar enrere la crisi sanitària

Aquest divendres ha estat el quart i darrer dia de les Proves d’Accés a la Universitat, i per tant, l’últim esforç pels joves garrotxins i ripollesos que s’han examinat aquesta setmana als instituts que acollien les PAU, el Garrotxa i el Bosc de la Coma. L’última jornada, amb menys gent als passadissos que les tres anteriors, s’ha reservat a les darreres matèries específiques: Química, Disseny, Geografia, Biologia, Cultura Audiovisual, Grec i Tecnologia Industrial. Alguns ja van acabar els exàmens dijous, però els que ho han fet aquest migdia, ho feien força satisfets.


Llibertat Beà “Una mica d’estrès, però ara descans per què ja estic de vacances”

Paula Lobato “Les assignatures d’avui bastant bé, i totes en general, anglès molt bé, llatí una mica més difícil”

Adi Collell: “Tinc bones sensacions, m’ho he agafat tranquil perquè he posat colzes i he fet tot el que he pogut, espero que els resultats siguin beneficiosos”

Ara només el queda una data al calendari, 25 de juny, dia de publicació de resultats, per saber si podran accedir als estudis que volen.  Passi el que passi a nivell acadèmic, ja tenen a tocar unes merescudes vacances d’estiu, moment per agafar arrancada per la propera etapa i, tant de bo, deixar enrere la pandèmia.

x