Aquest diumenge tornen els premis de Poesia Eròtica d’Olot després de mesos d’espera

Les obres que havien d’exposar-se al festival de Poesia Eròtica d’Olot el febrer, coincidint com sempre amb la programació del Carnaval d’Olot, van quedar aparcades. A partir d’aquell moment, rapsòdia l’organització va decidir esperar a que la situació sanitària millorés per poder fer l’acte presencial.


Més d’un centenar d’obres hi competeixen enguany, ja que 25 dels 80 autors n’han fet dues, aprofitant l’oportunitat que va brindar Rapsòdia de doblar la participació en els mesos que la ciutadania estava novament confinada municipal o comarcalment. Uns números que fan contents els membres de l’organització.

Santi Jou i Maria Rosa Farrés, Rapsòdia Veus Literàries: “Més que contents, orgullosos de poder-ho tirar endavant i del gran nivell que s’ha mostrat en les obres. El jurat tindrà molta feina a triar-ne tres”.

En l’acte, que se celebrarà diumenge a les sis de la tarda al Torín, es farà el lliurament de premis.  La sessió d’entrega comptarà amb l’actuació de dos ballarins de ressò internacional, Félix Patrón i Lali Rodríguez, i també es farà una lectura de les poesies finalistes per part dels rapsodes de l’associació.

Cal fer reserva prèvia d’entrades a través del web: https://catolicsteatreolot.webnode.es/inici/.