Gi-Rotary fa un donatiu a lntegra per potenciar la tecnologia a l’escola Joan XXIII

Utilitzant la pantalla amb la mirada, en Julià Gràcia pot comunicar-se i reproduir un text que ell mateix ha escrit. A l’escola Joan XXIII d’Olot hi ha molts altres exemples de com la tecnologia ajuda a guanyar autonomia als alumnes amb diversitat funcional : polsadors per poder activar electrodomèstics, jocs i dinàmiques interactius…  Però dotar els centres d’equipaments com aquests, acostuma a ser complicat, i car. Amb l’objectiu de contribuir al desplegament de les tecnologies a l’escola, set Clubs Rotary de la demarcació han fet una donació de més de 15.000 euros a Integra, en el marc del projecte Gi-Rotary.


Domenec Espadalé, president Rotary Club: “Cada any els Rotarys de la demarcació fem un donatiu a un projecte. Aquest any ens tocava a Olot i vam tenir clar que Integra s’ho mereix molt. Avui ho hem pogut veure.”

Aquesta aportació ha permès comprar nou programari, pantalles més grans, suports i tauletes digitals i nous ordinadors portàtils per a l’aula d’informàtica. Tot plegat servirà perquè els alumnes de 6 a 21 anys del centre garrotxí trobin menys barreres en la seva formació.

Jordi Suñol, Director Escola Joan XXIII: “No podem limitar l’aprenentatge per no poder-hi accedir”