La 3a i la 4a Catalana afronten les darreres jornades d’una temporada més que estranya

Transcorregudes catorze de les disset jornades al grup 18è de la Tercera Catalana el millor equip col·locat és el Sant Privat, segon amb 30 punts, dos menys que el líder: l’Unió Girona. El Garrotxa és quart i Les Preses cinquè. A la part mitja de la taula, 10è i 12è, s’hi situen el Sant Roc i el Santa Pau, metre que Les Planes i l’Hostoles ocupen dues de les tres darreres posicions.


A partir d’avui mateix, nova jornada: el Sant Privat rep la Cellera, l’Hostoles visita el Fornells, EF Garrotxa – Gironès-Sàbat, Les Preses – Sant Ponç, derbi entre el Santa Pau i Les Planes i Abadessenc – Sant Roc.

Tots els equips estan a l’espera del que es decideixi a l’Assemblea de la federació catalana de futbol d’aquest juny, per saber si aquesta temporada hi ha descensos o no.

Francesc Pagès, entrenador CP Santa Pau: Hi ha rumors que diuen que en principi no baixarà ningú, que jo sincerament crec que seria la millor decisió, perquè tots hem jugat, si no obligats, si haguéssim pogut triar, hauríem triat no fer-ho.

Pep Casadevall, entrenador UD Hostoles: Tot el que se sent és de veu. Si hi haurà mesures de gràcia, que no hi hauria descensos… A nosaltres ens és igual: nosaltres estem aquí per mèrits propis i si baixem a aixecar el cap; i si no baixem , a corregir errors d’aquesta temporada.

I és que tants mesos de desconnexió per culpa dels confinaments més durs, el canvi constant de les mesures del PROCICAT i mateixa situació epidemiològica no han posat gens fàcils les coses als clubs amateurs.

Francesc Pagès, entrenador CP Santa Pau: Ha set complicat gestionar aquesta temporada, sobretot els jugadors, perquè molts no han volgut jugar, per por o el que sigui i ens hem reestructurat com hem pogut. Això, i el poc temps que hem tingut per entrenar.

A la Quarta Catalana, tres quarts del mateix, sense el mal de cap dels descensos, però. Dotze de quinze punts disputats i una nova jornada pels equips garrotxins: Serinyà-Castellfollit, Sant Pere Màrtir – Les Preses B i Vall d’en Bas – Ripoll. Descansen Maià, La Canya i Montagut. De moment, al grup 27è, on hi ha els equips garrotxins, l’equip de la comarca millor situat és el Sant Pere màrtir, que és segon a tres punts del líder el Cornellà del Terri.

x