Sàgoe organitza una nova concentració en suport al moviment Black Lives Matter

Novament al carrer per reivindicar els seus drets. La mort de George Floyd fa més d’un any als Estats Units va desembocar en protestes arreu del món, i la Garrotxa va mostrar el seu compromís el passat  juny de 2020 amb la causa Black Lives Matter.


Dissabte l’entitat Sàgoe ha organitzat una nova concentració que tindrà la plaça Sant Miquel com a punt de trobada, respectant d’aquesta manera les mesures sanitàries. En un principi es volia fer una manifestació amb un petit recorregut pel centre d’Olot però finalment s’ha decidit per una via més controlada. Des de l’organització defensen que cada dia és un bon dia per reivindicar els seus drets fonamentals.

Hawa Touray i Holematou Touray, Sàgoe: “No fa falta esperar a una agressió o un acte de violència per sortir al carrer. No ens podem quedar aturats davant les injustícies”.

El moviment de Sàgoe, emmarcat en el Black Lives Matter, defensa la comunitat afro descendent de Catalunya de les agressions que, asseguren, que a casa nostra també es produeixen.