El Divisió d’Honor del CTT Olot finalitza la temporada donant guerra a la fase d’ascens

El Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot ha posat punt i final a la temporada amb la disputa de la fase d’ascens defintiva a Superdivisió, disputada a Antequera.


Els jugadors d’Òscar Gallego han superat la primera eliminatòria contra el Milagrosa, amb 4 partits guanyats, per 2 de perduts. Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Roca han disputat el següent enfrontament contra el Linares i han empatat a 3, però han caigut en el recompte de sets guanyats (12 a 10). Excel·lent actuació d’un CTT Olot que arribava a Antequera amb l’ànim de competir i donar el millor de sí contra els 8 millors equips de l’estat en aquesta categoria durant la temporada. L’objectiu de l’equip a principis de temporada era la permanència, donada la dificultat dels grups i els pocs partits que es disputaven, però l’equip ha anat evolucionant durant la temporada de tal manera que, fins i tot, han estat a punt de ficar el cap a Superdivisió.

Foto: Club Tennis Taula Olot

x