La Quarta Paret omple la Plaça de Braus amb l’espectacle Billy Elliot en un vespre especial i màgic

Un vespre molt màgic i especial el viscut aquest dissabte a la Plaça de Braus. L’escola d’arts escèniques La Quarta Paret va omplir l’emblemàtic edifici de la ciutat amb motiu de l’espectacle Billy Elliot. L’estrena de l’espectacle ha representat el retorn als escenaris d’aquesta escola olotina després d’un curs marcat per la pandèmia.


Jordi Massegur, director de La Quarta Paret: És un musical de gran format, que s’ha reproduït a musicals de països com Broadway o Londres. Poder-lo portar aquí és un privilegi, perquè volíem portar alguna cosa de gran format. Estem molt contents.

Billy Elliot, un nen d’onze anys, que s’apunta a classes de ballet d’amagat del seu pare. Tot i saber que la seva família no li fa costat, Billy segueix fent classes de ballet d’amagat amb la senyora Wilkinson, fins que al cap d’uns anys, el seu pare i el seu germà el van a veure en una representació i s’adonen del gran ballarí en què s’ha convertit. Un gran format que va exhaurir totes les entrades disponibles per veure una història amb gran significat.

Jordi Massegur, director de La Quarta Paret: Estem molt contents. És un espectacle d’un festival de final de curs, hem exhaurit les entrades molt ràpid i això vol dir que la gent necessita actes culturals.

Aquest ha sigut el primer espectacle que dirigia Jordi Massegur després de rebre aquest dijous el Premi a la Jove Promesa.