Lluís Llach visita Olot per presentar el Debat Constituent a la Garrotxa

Aquest dissabte la sala el Torín va acollir l’acte de presentació del debat constituent a la Garrotxa, i és que a partir d’ara ja comença la fase participativa.


El debat constituent, és un procés participatiu per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya, un projecte que va ser impulsat per l’expresident de la Generalitat Quim Torra. Aquest actes, tenen com a objectiu convocar a tota la ciutadania a través de debats territorials i preguntes als ciutadans que s’han de traduir en mandats constituents. El Debat Constituent es coordina a partir de les anomenades enteses, de les que ja n’hi ha un centenar a tot Catalunya. En aquesta ocasió, hi van intervenir Lluís Llach, al capdavant del Debat Constituent i Núria Torres i Àlvar Borrell com a membres d’Entesa de la Garrotxa.

x