Unes 200 persones participen a l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca

Mica en mica van tornant a l’acció la majoria de curses i caminades que es realitzen durant l’any a la Garrotxa. Després d’un any en blanc per culpa de la pandèmia, aquest cap de setmana es va tornar a realitzar a Sant Jaume de Llierca una nova edició de l’Espardenyada, enguany però, no competitiva.


Carles Bogliani, president Els Estaiats: Hem pogut avançar, perquè amb la pandèmia que hem, passat i tenim, celebrar-la bé molt. Hem fet una caminada i amb sortides esglaonades, i tots aquells qui la volguessin fer corrent, doncs corrents.

Ganes per part dels organitzadors, Els Estaiats, però ganes, també, per part dels participants. En total van assistir a l’Espardenyada unes 200 persones.

Carles Bogliani, president Els Estaiats: La participació molt bona. Teníem 160 inscrits més els que han vingut avui mateix, el dia de la cursa, calculo que en total unes 200 persones.

El que també va acompanyar durant la matinal va ser la meteorologia, amb un diumenge assolellat i calorós.