Diogo Pinho es mostra satisfet del seu primer any al CTT Olot i ambiciós de cara al futur

La gran temporada del Divisió d’Honor no s’explicaria sense la bona comunió que han creat tot l’equip que n’ha format part, especialment Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Roca. Pinho era l’aposta per aquest curs com a jugador internacional, i el cert és que pràcticament no ha perdut partits aquesta temporada.


Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: Hem d’estar orgullosos dels resultats de cada un i jo, en concret, estic molt feliç.

El jugador portuguès fa més d’una dècada que està a Espanya, la majoria d’aquests anys els ha viscut a Catalunya. Aquí hi ha trobat un tennis taula de més nivell que al seu país, amb més presència de jugadors internacionals i amb la possibilitat de jugar lligues aquí però també a França. Assegura que al Club Tennis Taula Olot hi ha trobat una estabilitat important pel seu desenvolupament.

Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: És un club molt familiar i ho he sentit des que vaig firmar per l’Olot,. Tinc un acompanyament constant de l’entrenador i el president i procuren que estigui bé personalment i esportivament, i per mi és molt important. El CTT Olot m’ha donat estabilitat.

Després d’haver superat de llarg l’objectiu de mantenir la categoria, Diogo Pinho, que ja ha assegurat la seva continuïtat l’any que ve, és ambiciós, i creu que la temporada que ve han d’intentar fer un passet més, perquè ho veu possible.

Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: Hem estat a un pas de pujar i hem de ser conscients que el podem donar aquest pas. Si pot ser l’any que ve, millor. Crec que ens ha faltat creure que podíem pujar des del principi. I em motiva fer història pel club i aconseguir l’ascens.