El femení de l’Atlètic Olot rep la visita d’una jugadora de Primera Divisió: Ariadna Rovirola

Roser Rubió, jugadora femení Atlètic: Jo des de petita que m’agrada el futbol ,però per jugar aquí ala Garrotxa és difícil, si no és que tens una mica d’experiència i tens una mica de nivell i pots anar a la UE Olot. I al veure aquesta oportunitat a l’Atlètic Olot,doncs em vaig animar.


Ariadna Rovirola, jugadora Santa Teresa 1a Divisió: Vaig veure que era un projecte ambició, amb ganes i crec que a les comarques de Girona fa falta que es facin nous equips femenins. Em va enganxar, vaja.

Fa uns dies us explicàvem el projecte de l’Atlètic Olot, de formar un equip sènior femení.  Doncs bé, en pocs dies al voltant d’una quinzena de jugadores ja s’han animat i ja estan duent a terme els primers entrenaments. Divendres, les olotines van rebre la visita d’una jugadora de Primera Divisió, la cornellenca Ariadna Rovirola, qui ha ajudat a impulsar el projecte. La Roser i l’Ariadna són dues de les realitats que viu el futbol femení en l’actualitat

 

El camí d’Ariadna Rovirola fins arribar a la Primera Divisió espanyola

Ariadna Rovirola, jugadora Santa Teresa 1a Divisió: Jo vaig començar amb 6 anys al Cornellà del Terri, després vaig anar als 12 anys a l’Estartit tres anys, i als 15 vaig rebre la trucada del Barça, a les categories inferiors fins arribar al segon equip. I al 2017 vaig rebre l’oferta del Santa Teresa de Badajoz.

 

La lluita constant per poder viure del futbol

Ariadna Rovirola, jugadora Santa Teresa 1a Divisió: Ara mateix en faig prou, perquè fa 3 – 4 anys es va posar una llei per cobrar un mínim. Però sí que és veritat que la vida d’un futbolista amb la que tinc jo, no es pot comparar. També has de pensar en els estudis, per exemple.

 

Molta desigualtat entre els equips de la màxima categoria

Ariadna Rovirola, jugadora Santa Teresa 1a Divisió: hi ha tres o quatre lligues en una mateixa lliga. El barça està a dalt de tot, després hi ha Madrid, llevant… La part mitja i els equips que han de patir més.

 

 

Cal promoció i una aposta clara pel futbol femení

Ariadna Rovirola, jugadora Santa Teresa 1a Divisió: Poc a poc es van pujant escalons, però falta, encara.

 

 

 

 

x