Les piscines municipals comencen a omplir-se d’usuaris per les altes temperatures

La de les Preses és una de les picines que ha obert aquest cap de setmana a la Garrotxa, i amb temperatures pràcticament d’estiu. Les altes temperatures i la jornada intensiva han fet que moltes famílies s’hi hagin apropat.


Rober Torres, usuari: “Fa calor i no es pot estar al carrer, la piscina és la millor opció per nens i no tant nens”

Cristina, usuària: “Normalment obrien per Sant Joan i aquest any han obert una setmana abans. Com que els nens fan intensiu, hem aprofitat per venir.”

Enlloc millor que a l’aigua. El bon temps i les altes temperatures  han atret molts usuaris a les piscines garrotxines que ja estan en marxa. Tot i que la majoria obriran per Sant Joan, a les Preses han avanaçt el tret de sortida a la temporada, i l’inici no ha pogut ser millor.

Pere Vila, alcalde de les Preses: “El temps és el millor aliat de les piscines per començar amb èxit. Diumenge vam arribar al 100% del que ara podem assolir. Contents, i amb totes les mesures que fan falta. La piscina és un complement molt especial, un punt neuràlgic als estius.”

Aquesta activitat anirà a més en els propers dies, amb els cursets de natació, el casal i les brigades joves. Igual que l’any passat, tots els usuaris hauran de seguir les mesures del PROCICAT per entrar a les instal·lacions: higiene de mans i control de temperatura, i ús limitat dels vestidors, on no s’hi podran deixar objectes personals. Al web de l’ajuntament de les Preses es pot consultar en temps real l’aforament del recinte.