Un nou restaurant contribuirà a la dinamització comercial de la plaça del Carme

Obert el procés de licitació per part de ’Ajuntament d’Olot per poder llogar un local de la plaça del Carme.

És un pas més cap a la transformació d’aquest espai. Una vegada tancat el període de presentació de sol·licituds, la proposta que s’ha presentat és la impulsada pels responsables del restaurant UMAMI. La voluntat del projecte és obrir un espai de restauració en aquest punt del centre de la ciutat.

Gopal González, restaurant UMAMI: “És un lloc especial per a mi, ja que vaig estudiar a l’Escola. He passat moltes hores en aquesta plaça i és un lloc transitat i conegut per tots els olotins”. 

I és que la dinamització dels locals és un pal de paller del PIAM del Nucli Antic. De fet, en les darreres setmanes ja 3es va fer pública la imminent obertura obertura d’un supermercat cooperatiu impulsat per l’Artiga Coop.

La nova plaça del Carme agafa forma poc a poc amb les obres, que ja fa més de dos mesos que estan en actiu. Els objectius de la remodelació que s’està fent en aquests moments són la millora del paviment de la plaça, la vegetació i l’enllumenat. Durant aquest mes s’acabaran d’assolir aquests primers objectius.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat Aj. d’Olot: “També treballem en àmbit públic i privat amb la rehabilitació d’habitatges, és un altre dels punts importants que voelm dinamitzar”. 

La nova fase està encarada en els mesos de juliol i agost. L’Escola d’Art rebrà un rentat de cara que li permetrà donar una sensació més oberta, amb grans finestrals a les tres arcades existents.

Poc a poc, doncs, la Plaça del Carme es transforma a partir de la dinamització comercial, les obres i la integració dels edificis a l’entorn del Nucli Antic.