Martí Vayreda comença amb bon peu la seva etapa com a corredor elit

El salt a la categoria elit aquesta temporada no ha començat gens malament pel corredor de bici trial olotí Martí Vayreda, després d’algunes temporades dominant en categories inferiors.


En les darreres setmanes s’ha proclamat campió de Copa Catalana i ja ha fet acte de presència a dues copes d’Espanya, amb alguns dels millors corredors d’aquesta disciplina a l’estat. Va ser setè a la primera, però a la segona cita, ja va aconseguir entrar a la final i ser cinquè, quedant-se a escassos punts del quart.

Martí Vayreda, corredor de bici trial: La veritat és que he tingut una bona entrada en categoria elit i em veig amb opcions de podi, tot i ser el primer any.

En Martí i tots els corredors d’aquesta disciplina estan pendents de saber, amb claredat, quin serà el calendari de proves internacionals, mirant de reüll la situació epidemiològica. De moment, alguna copa del Món s’ha posposat a l’octubre, tot i que està previst que se’n comencin a realitzar durant l’estiu.

Per Sant Joan, Vayreda té previst participar a una de les primeres proves importants del curs: el campionat d’Espanya. Pel que fa objectius per aquest curs…

Martí Vayreda, corredor de bici trial: L’objectiu és poder anar a l’europeu i al mundial, ser seleccionat. Competir allà ja seria una victòria. I fer tot el possible per entrar a les finals, que hi entren els sis primers. També em proposo lluitar per entrar en una final d’alguna prova de la Copa del Món.

Durant la pretemporada el biker olotí ha posat èmfasi en l’aspecte competitiu, treballant per ser més regular durant les competicions, que no li afectin tant les petites errades entre zones i gestionar la pressió, que va en augment amb el pas dels anys, i és que ara sí que ja competeix contra els millors de l’especialitat.