Tortellà reobre una renovada biblioteca municipal

Aquest espai ja és 100% utilitzable pels usuaris de Tortellà que el vulguin fer servir.


Estudiar-ne l’estat i renovar-la era un dels objectius que l’equip de govern tenia per a la biblioteca municipal, ubicada al mateix edifici que el centre de dia del poble, al pis superior. La pandèmia en va aturar l’activitat però ja feia temps que no funcionava com l’Ajuntament volia. Aquesta pausa per la Covid-19 ha permès equipar-la, catalogar-ne tots els títols i adequar una zona de joc i entreteniment infantil.

Josep Iglesias, regidor de Cultura Aj. Tortellà: “Ja feia temps que teníem aquest projecte pendent i amb l’aturada per la pandèmia vam poder-lo tirar endavant. Ara, l’hem deixat en un estat òptim per a un creixement futur”.

Des de dilluns ja es pot gaudir de tots els espais de la biblioteca, un equipament que ara, des del consistori, es vol promocionar per tal d’animar la ciutadania a fer-ne ús i, si cal, programar-ne un creixement en equipament i oferta al llarg dels propers anys.

x