A sorteig 100 vals de 100 euros cadascun per gastar en qualsevol de les set agències de viatges de la ciutat

Jordi Bayona, gerent Olot Viatges: “Estem, nosaltres i tot l’Estat, en uns números molt baixos. El 2020 vam facturar com a molt un 5% del que havíem facturat en anys anteriors. Són reduccions de 90-95% en les vendes”.


L’Ajuntament d’Olot i DinamiG lideraran una iniciativa per ajudar al sector, que amb xifres com les que hem escoltat, és evident que necessita remuntar. ‘Passaport Olot’ arriba per treballar conjuntament amb l’Associació Professional d’Empresaris d’Hosteleria de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat de l’Aj. d’Olot: “Treballarem conjuntament amb aquests sectors per trobar una manera d’incentivar a la gent a contractar els serveis de qualsevol de les agències de viatges de la ciutat”.

Del 25 de juny al 15 de juliol, s’obrirà la participació a un concurs a través d’instagram. Penjant una fotografia amb una consumició en qualsevol establiment local, amb l’etiqueta #passaportOlot i mencionant Descobreix Olot, l’Associació d’Hostalatge i l’ACO, s’optarà a guanyar 100 vals de 100 euros per gastar en qualsevol de les set agències de viatges de la ciutat, que fan pinya i s’arremanguen de cara a un estiu que ha de ser la primera pedra de la recuperació.

Jordi Bayona, gerent Olot Viatges: “Amb campanyes com aquesta i amb la seguretat que oferirem a la gent, que és el més important, segur tindrem 6 mesos molt bons”.

Aquesta seguretat és la que volen transmetre les agències a l’hora de contractar els seus serveis.

L’entrega de premis es farà el proper 16 de juliol a DinamiG, cada guanyador tindrà com a màxim un val, que es podrà gastar durant tot el 2021.

Des d’Olot Televisió, a més, s’ha arribat a un acord amb aquestes agències per atorgar-los espais de promoció, on es facilitarà informació sobre els serveis que ofereixen aquestes set empreses. Es podran veure durant els propers dies.