El Club Atletisme Pescallunes celebra aquest diumenge la 47a Pujada a la Salut

El Club Atletisme Pescallunes i l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols duen a terme aquest diumenge la 47a edició de la Pujada a la Salut, per aquells valents que vulguin fer la dreta ascensió al santuari, amb tres quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu. Enguany la prova tornarà estar adaptada a la pandèmia, amb sortides escalonades des de dos quarts de nou del matí fins a les deu del diumenge des de la plaça del Firal de Sant Feliu. La gent es podrà inscriure a través del web del Club Atletisme Pescallunes fins aquest divendres i es posen de límit els 175 inscrits.


David Duran, Club Atletisme Pescalllunes: Ho fem així per tenir temps de fer l’ordre de sortida. En principi no acceptarem inscripcions el mateix dia de la cursa a no ser que no hàgim complert amb el màxim d’inscrits que tenim estipulat. 

De fet, els organitzadors opten pel mètode preinscripció, no posant un preu per participar, sinó oberts a la voluntat.

David Duran, Club Atletisme Pescalllunes: És una preinscripció perquè e¡és lliure, no fem pagar, perquè pensem que és la millor manera. Últimament estem veient que les curses són com un negoci, cada cop és més car participar-hi, i nosaltres no volem anar per aquest camí.

Els qui ja han fet la Pujada a la Salut aquests dies han estat els jugadors i entrenador de l’equip de futbol del poble, l’Hostoles, tot promocionant la iniciativa dels companys del Club Atletisme Pescallunes, però també per posar algun ciri, tot bromejant, per mirar de sortir de la darrera posició de la classificació a la Tercera Catalana. En surtin o no el que mostren les imatges és que s’ho van passar d’allò més bé.

x