El mercat setmanal de Sant Joan les Fonts canviarà d’ubicació però no de dia

Alguns veïns de Sant Joan les Fonts van demanar plantejar el dia i el lloc on fer el mercat municipal, especialment aquells que viuen a la zona del Carrer Francesc Caula, on es situen les parades des de fa temps. L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va transformar la petició en una enquesta que permetia escollir si continuar fent el mercat en aquest carrer del municipi o traslladar-lo a la plaça major, així com mantenir el dia mercat el dimarts, o bé passar-lo al diumenge.


En total, 222 santjoanencs i santjoanencques han participat a l’enquesta, que es podia fer virtualment o presencialment, i el resultat ha sortit que per 127 vos a favor, per 92 en contra, el mercat es traslladarà a plaça major. El dia de mercat, però, serà el mateix, ja que el dimarts ha obtingut 127 vots, pels 92 favorables al canvi de dia a diumenge.

Anna Serra, regidora Aj. Sant Joan les Fonts: Aquest canvi es farà d’aquí a uns mesos. Deixarem passar l’estiu i a finals d’estiu, mes de setembre, i un cop hàgim parlat amb els firaries que ens venen al nostre mercat i tinguem tots clar la ubicació, traslladarem el mercat a la plaça major.

El mercat setmanal, doncs, canvia de lloc però no de dia, i d’aquí a uns mesos tornarà  a veure’s la imatge de la plaça major plena de parades, com ja havia passat fa uns anys.