Els Ajuntaments garrotxins, molt satisfets dels programes de Brigada Jove

Les activitats d’estiu a Les Preses estan funcionant d’allò més bé pel què fa a les inscripcions. La piscina municipal ja és oberta i, seguint gairebé totes les indicacions sanitàries de l’any passat, es podran dur a terme moltes activitats estiuenques durant aquests mesos.


Als casals, tal i com li escoltàvem a Pere Vila a l’Alcalde Respon, s’hi han apuntat molts nenes i nenes, i una de les iniciatives enfocades també als joves com són les brigades ocupacionals d’estiu també han tingut un èxit d’inscripció.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Funcionen molt bé, n’estem molt contents, tan als municipis com al Consell Comarcal. Va bé als ajuntaments, perquè són tasques que estan una mica aparcades i d’aquesta manera es tiren endavant, però també per als nois i noies, que aprenen i treballen en equip”.

Es tracta d’unes tasques que poden desenvolupar enguany nois i noies nascuts el 2005 o el 2006, que vulguin aprendre a fer feines en benefici de tot el poble de manera voluntària, adquirint així uns coneixements en diversos àmbits. Aquestes brigades no només funcionen a Les Preses si no a tota la comarca, són gestionades per la dinamitzadora Garrotxa Jove i estan donant grans resultats al Consell Comarcal, que és qui en té les competències.

Del 5 al 30, doncs, per tota la comarca, desenes de joves treballaran pel seu municipi de manera voluntària, aprenent a respectar l’entorn i valorant el treballant en equip