La Unió Esportiva Olot enceta una nova etapa amb Albert Carbó liderant el projecte

Joan Agustí, president de la UE Olot: “És jove, té talent i es desviurà per l’Olot. Treballarà de manera incansable, estem molt contents que estigui amb nosaltres”.


Així presentava el president Joan Agustí al nou entrenador, Albert Carbó, que agafa les regnes de l’Olot amb només trenta anys. L’objectiu? Està clar, tot i que el director esportiu, Sergi Raset, va instar a ser humils veient la resta de candidats a l’ascens que es creuaran en el camí dels garrotxins la propera temporada.

Sergi Raset, director esportiu de la UE Olot: “Voldria remarcar la humiltat amb la que afrontarem la temporada. L’objectiu és tornar-hi, tornar a viure un ascens, però tindrem molts rivals al davant, amb història, amb talent i amb qualitat”.

De catalans, a Tercera, en pujarà un de segur, el campió, i dos com a màxim, superant dues promocions. És per això que la idea d’Albert Carbó és clara. Competir i sumar de tres en tres.

Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: “Vull un equip competitu, solidari, honrat. Tenim la obligació de sumar de tres en tres cada diumenge i treballarem per fer-ho”.

Si una cosa es va desprendre de la presentació va ser il·lusió de començar de nou i de tornar-ho a fer. La plantilla de l’Olot en aquests moments compta amb un sol jugador assegurat, el capità, Albert Blázquez. La resta, pendents de les converses, i les altes hauran d’esperar i coure’s a foc lent, tot i que el tàndem Raset-Carbó ja està treballant-hi.

Qui segur que no seguirà és Miquel Àngel Muñoz, ni com a entrenador del primer equip ni com a coordinador de la base. Comença una nova etapa a la Unió Esportiva Olot.