Aquest dissabte arriba la desena edició de l’Olot Shopping Nit

Aquest dissabte, Olot tornarà a acollir un dels esdeveniments més importants del calendari comercial de la ciutat: l’Olot Shopping Nit. Després d’un any sense gaudir d’aquesta jornada festiva arran de la pandèmia, els comerciants de la ciutat tornen a sumar esforços per potenciar i promocionar el comerç local i de proximitat.


Al voltant d’una seixantena de botigues associades a l’Associació participaran d’aquesta acció promocional que arrencarà a les 20 h a la Plaça Major d’Olot.

Judith Villagrasa, Associació Comerciants Olot: “Amb el temps que estem vivim és una cerca recuperació, No amb el format que hem fet sempre perquè encara no es pot. Voldriem haver fet altres coses i no s’ha pogut. Però bé, hem recuperat el Shopping Nit. Hem fet algunes modificacions, algunes crec a millor i de fet, crec que tindrem molt èxit aquest cop.”

Des de les 8 del vespre fins a les 12 de la mitjanit, la ciutat gaudirà de la 10a edició d’aquesta campanya del comerç d’Olot en què les botigues oferiran una nit de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat.

Enguany, seguint els protocols i mesures de prevenció pel coronavirus COVID-19, la Shopping Nit no disposarà de música en directe, però s’han incorporat diversos sortejos i premis.

Judith Villagrasa, Associació Comerciants Olot: “El que farem és fer sortejos. Hi hauran quatre sortejos, un cada hora, a partir de les 8 del vespre. Sortejos de xecs regals de 300 euros i acompanyats d’un àpat ofert per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.”

A més a més, aquesta edició, serà la primera que Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants d’Olot, formarà part només de la junta. Rovira, president de l’ACO des de fa prop de 10 anys deixa el càrrec a mans d’Anna Planella.

Jordi Rovira, Expresident Associació Comerciants Olot: “He estat 10 anys com a president. Jo ja tenia ganes de poder donar pas a altres persones, crec que he fet una tasca durant un temps però considero que havia de posar ja un punt i a part. Em quedaré a la junta per ajudar en certs temes que he començat i que crec que puc ser necessari per ajudar als meus companys.”

x