El CPA Olot celebra aquest dissabte el 35è Festival de Patinatge Artístic

El Club Patinatge Artístic Olot durà a terme aquest dissabte el 35è Festival de Patinatge amb tres sessions: una a les quatre de la tarda, una altra a dos quarts de set i una última a les nou del vespre.


Enguany el club s’ha hagut de cenyir a la normativa anti COVID, la qual cosa farà que només podran exhibir-se patinadores del club i no es durà a terme l’habitual marxa conjunta entre els diferents equips de l’entitat, donat que no podran estar totes les esportistes juntes a la pista. Que no puguin ser-hi físicament, però no vol dir que en algun moment del Festival el públic assistent podrà gaudir de tot el club al complet.

Ricard Planiol, coordinador CPA Olot: L’any passat ens vam quedar ambles ganes de fer el festival, no vam poder fer ni el de juny ni el de Festes del tura, i aquest any que podem fer-lo, doncs estem contents. És un festiva important perquè no és només un homenatge per les patinadores grans, que ja competeixen habitualment, sinó també per les patinadores més petites, que tenen menys competicions i així els seus pares les poden veure i veure també les seves evolucions i gaudir del patinatge.

La gent que vulgui assistir-hi pot recollir les entrades al pavelló dissabte al matí de deu a una.

El dia de Sant Joan, 24 de juny, a les dues de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, podran gaudir del Festival a Olot Televisió, en un programa on inclourà el Memorial Monsita Casadellà, que enguany homenatja a la Unió Esportiva Olot.

x