L’Hoquei Olot inicia aquest diumenge la recta final per assolir el somni: l’ascens a OK Lliga Plata

Cap de setmana important per l’Hoquei Olot, que aquest diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia afronta el primer duel de l’eliminatòria final dels play off d’ascens a OK Lliga Plata. Els de Miqui Ràfols reben el Congrés amb l’objectiu de sortir amb avantatge del primer partit, que es podrà seguir en directe per Olot Televisió. L’equip està motivat i amb confiança per seguir fent història, i una mostra de les ganes que tenen tots els jugadors és que fins i tot Lluc Jiménez, lesionat del menisc, aquesta setmana ha ajudat a l’equip durant els entrenaments previs.

Màxima implicació de tota la plantilla abans del duel d’aquest dissabte. Olot TV ha parlat amb un jugador que ha fet al salt al primer equip aquesta temporada, Joan Sedano, que després de molts anys al B, ha fet el salt a Nacional catalana i en el millor moment del primer equip. Això és el que en deia.

Arribar al primer equip en el millor moment

Joan ‘Jony’ Sedano, jugador CH Olot: Super content de la decisió d’haver pujat, tot i que em va costar marxar de l’anterior equip, que ja feia anys que hi era.  Però estic content d’estar  un equip de tant nivell. El primer equip ha tingut forces lesions, durant la temporada, i jo he tingut aquesta oportunitat.  Estan confiant amb mi i o ho agreixo. Jo soc tímid, però gràcies als companys m’estic adaptant bé i jugant bé. No m’ho esperava gens, tot això que estic vivint, i realment estic molt content.

 

Sedano creu que quan jugui més tranquil podrà mostrar el nivell que té

Joan ‘Jony’ Sedano, jugador CH Olot: Sobretot el canvi l’he notat amb el ritme. Jo quan vaig arribar al primer equip, tampoc estava en un bon estat físic, però he anat pujant i bé, ara toca seguir treballant, tot i que se que encara estic per sota dels companys. Els rivals que tenim a aquestes alçades de la lliga són molt bons i quan jugues tens pressió. Jo crec que puc donar molt més nivell, però quan jugo encara em noto nerviós. Però vaja, tot és qüestió d’experiència, suposo.

 

L’equip afronta la final contra el Congrés amb motivació i confiança

Joan ‘Jony’ Sedano, jugador CH Olot: Jo crec que per com estem entrenant serà un partit disputat però tindrem oportunitats i crec que ens ho podem endur. Estem enfocats amb la final i ens veiem forts.