L’hostalatge garrotxí necessita cambrers i cambreres

Josep Maria Nogué, gerent B-Crek: “No és que demanem ajuda, és que demanem gent que vulgui treballar”.

Els bars i restaurants garrotxins necessiten personal. Diversos negocis de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa s’han trobat amb un mateix problema: la marxa de treballadors afectats pels ERTO cap a altres sectors.


Josep Maria Nogué: “Molts dels que estem en aquest món hi estem per passió, però altres de forma temporal. I què han fet? Dons han marxat cap al sector carni. Jo m’he quedat amb un 15 o 20% menys de plantilla”.

Davant d’aquesta situació, l’Associació d’Hostalatge obre la crida a tot tipus de perfils motivats per treballar en bars i restaurants, sense que l’experiència sigui un requisit indispensable. La selecció es farà des del servei d’intermediació de l’Àrea d’Ocupació de Dinàmig.

Mariona Mañà, Servei Ocupació Dinàmig: “Bàsicament, donar-se d’alta a Ocupació.dinàmig.cat i fer-nos arribar el currículum. Nosaltres farem una petita criba i enviaríem els currículums als restaurants de l’Associació d’Hostalatge que hagin enviat oferta i en tinguin necessitat”.

Els mateixos establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa també compartiran les seves ofertes a través del web de Dinàmig, per poder arribar més fàcilment a possibles candidats.