El Sant Roc es veu sorprès per Les Preses en un dels últims duels de la Tercera Catalana (0-2)

La Tercera Catalana ha viscut aquest cap de setmana el penúltim partit de la temporada i en un d’aquests matxs, el Sant Roc es va veure sorprès dissabte per Les Preses, que va guanyar per 0-2. Els visitants, de fet, van ser els clars dominadors, sobretot, al centre del camp. Marc Roure ho intentava en una falta llunyana, però la bola se n’anava als núvols. Guillem Expósito, clar protagonista del partit, va obrir la llauna al minut 38 amb un gol que apropava Les Preses a la victòria.

A la segona, el Sant Roc va prémer l’accelerador i va obligar al porter Pau Clavaguera a lluir-se en més d’una ocasió. En aquesta, es va llançar per evitar que els locals obtinguessin l’empat. Així i tot, a pocs minuts per al final, Guillem Expósito va anotar el seu doblet particular per sentenciar el partit al minut 79. El Sant Roc va intentar, a la desesperada, fer un gol ràpid que els tornés a posar dins del partit, però no va ser així. L’àrbitre va xiular el final del matx i Les Preses va sumar tres punts en un partit en què cap dels dos equips s’hi jugava res.

Joan Carles Garcia, entrenador del CF Sant Roc: Si mires el partit hem d’estar orgullosos. El nostre equip ha fet el que havia de fer.

Guillem Expósito, jugador del CF Les Preses: Ha sigut un partit una mica travat. El camp no és el que estem acostumats a jugar. Els dos gols ens han donat vida.

Les Preses rebrà l’EF Gironès-Sàbat i el Sant Roc visitarà la UE Campdevànol durant la darrera jornada de lliga.