Victòria del CP Congrés en el primer duel de la final dels play off d’ascens davant l’Hoquei Olot (0-1)

Hoquei Olot i Congrés es veien les cares a Olot aquest diumenge, en el primer partit de l’eliminatòria final dels play off d’ascens a OK Lliga Plata. Els de Miqui Ràfols disposaven del factor pista favorable, després d’haver vençut el Barça C, però no el van poder aprofitar.


L’Hoquei Olot va ser l’equip que més ocasions va tenir durant la primera meitat, tant des de la llunyania, amb dispars potents de Marc Prat, com des de dintre l’àrea, on havia jugadors com Tomàs Mercè que van patir per trobar forats per rematar, entremig de la solida defensa del Congrés. Tampoc les accions ràpides fins a l’àrea d’Aniol Mangas es van poder transformar, davant un Àlex Mañé, el porter visitant, molt fi ahir.  El Congrés es va avançar  abans d’anar als vestidors en una acció molt ben acabada per part de Pol Perpinyà, que va pescar una bola rebotada a l’àrea de Guillem Raurell i va avançar als de Dani Setién.

A la segona part els de Miqui Ràfols van seguir amb el seu guió de partit i van continuar generant ocasions, però mai acabava d’arribar el gol. El Congrés, de la seva banda, mica en mica es va anar centrant encara més en la defens

Miqui Ràfols, entrenador CH Olot: Hem encaixat només un gol i és difícil en hoquei només veure un gol. Hem tingut forces ocasions de gol més que ells. Hem estat bé en defensa. Hem aconseguit no arribar a les 10 faltes… Crec que molts dels aspectes que ens havíem marcat en el partit ens havien sortit, però ens ha faltat efectivitat. Estaria preocupat si ells ens haguessin estat atacant constantment, però no és el cas. Plantejarem el partit similar quan anem allà la setmana que ve, fer igual la mateixa bona feina que hem fet avui, però intentant ser més efectiu.

Dani Setién, entrenador CP Congrés: Ens imaginàvem aquest partit, tancat, que agaféssim precaucions a l’hora d’atacar, sense arriscar molt i que qui aconseguís l’avantatge primer, tindria molt guanyat. Hem pogut fer el gol i en defensa hem estat molt seriosos. El porter ha estat increïble, altre cop. I a nosaltres ens agrada replegar-nos i fer-nos forts així.

El Congrés, doncs, agafa avantatge en l’eliminatòria, l’Hoquei Olot visita la pista dels barcelonins dissabte que ve, amb, l’objectiu de guanyar i jugar-se el tot per el tot, diumenge a Olot.

 

 

 

x