El CPA Olot torna a exhibir els seus balls en un festival del club que compleix 35 edicions

Al voltant d’unes 800 persones van poder gaudir del Festival de Patinatge del Club Patinatge Artístic Olot. El club se les va enginyar per oferir un bon espectacle combinant-ho amb la normativa anti COVID: Amb cartrons i el nom de totes les patinadores, van poder representar la tradicional marxa amb algunes patinadores del club, fent que d’alguna manera o altra, totes van ser presents a la pista en aquell instant.


Josep Sagués, president CPA Olot: “Tornar a omplir el pavelló és genial per nosaltres, perquè els pares i mares vegin la feina de gairebé dos anys al club”.

En total es van fer tres sessions perquè el màxim de gent possible pogués gaudir dels sempre espectaculars balls de les patinadores.

Enguany el CPA Olot va fer entrega del Memorial Montsita Casadellà a la Unió Esportiva Olot, que aviat estarà en plena celebració del centenari.

Joan Agustí, president UE Olot: “És un reconeixement d’un campió del món. El CPA té onze campionats del món i això és un honor per nosaltres”. 

Josep Sagués, president CPA Olot: “Sempre ens ha estat recolzant, sempre amb reconeixements cap a nosaltres. I és la nostra manera d’agrair això i donar importància a  la feina que fan, que és molt bona, en l’any del seu centenari”. 

Totes les persones que no van poder gaudir del festival de patinatge in situ o el vulguin tornar a veure, tenen dues oportunitats més aquest dijous, i és que Olot Televisió oferirà un programa especial a les dues del migdia i a dos quarts de nou del vespre.