‘El Pícnic’ fusionarà la cultura amb l’entorn al mas Sobeies de Bianya

Aquesta inusual roda de premsa de presentació va ser un bon exemple del caràcter que Binari li vol imprimir a la seva nova iniciativa cultural. Es tracta del Pícnic, que es vertebrarà en una exposició d’art contemporani d’onze artistes garrotxins o vinculats directament amb la comarca.


Guillem Busquets, Carles Congost, Leila Cherifi, Quim Domene, Xevi Masmitjà, Clara Oriol, Manel Quintana, Maria Ramírez, Maria Camila Sanjinés, Servand Solanilla, i unparelld’arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner). És el cartell d’una exposició multidisciplinar que combina vàries generacions. Es durà a terme al mas Sobeies, a la Vall de Bianya, i tractarà de fusionar-se amb l’entorn amb obres recents o fetes expressament per aquest dia.

Quim Domene, Binari:Els autors s’han adaptat a l’espai de la casa. El mas Sobeies tindrà molt a veure amb tot el que veurem”.

Una manera diferent de fer les coses. És així com ho han enfocat des de Binari, aprofitant l’exposició no només per gaudir de les diferents obres i disciplines, sinó per comentar-les i viure-les en bona companyia, en un ambient distès  amb música en viu i una food truck.

David Santaeulària, Binari: “Moltes vegades, el més destacat d’una exposició és el col·loqui posterior, l’intercanvi d’impressions. Aquí el que intentarem és ajuntar-ho tot allà mateix”.

Des de l’Ajuntament de Bianya esperen amb els braços oberts aquest proper dissabte 26 de juny, on a partir de dos quarts de cinc i fins les deu del vespre la cultura es tornarà a despertar en un municipi que ens té molt acostumats a aquest tipus d’activitats.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “Estem molt contents que torni l’activitat, que mica en mica tot es vagi despertant. Bianya i la Garrotxa ho necessiten”.

Es pot consultar tota la programació del Pícnic, que tindrà entrada gratuïta i s’adaptarà a totes les mesures sanitàries, a la pàgina web binari.com.