Els Esplais tanquen un curs més curt de l’habitual però d’una gran intensitat

Amb jocs per fer passar la calor. Així s’han acomiadat fins el curs que ve el grup d’Els Petardus, els més petits dels Esplais de la Garrotxa. Aquest ha estat el darrer cap de setmana d’un curs més curt de l’habitual, tot just quatre mesos des de la represa del mes de març. Els nens i nenes, però, l’han aprofitat al màxim tot i les limitacions derivades de la pandèmia.


Nora Ramos i Gisela Cea: “Hem fet coses molt guais, com anar al riu. Ens ho hem passat molt bé”.

Gina Almansa: “M’ho he passat molt bé però ebns han faltat unes colònies”.

Els monitors també han hagut de fer un esforç per adaptar les propostes a una normativa canviant: De jocs, tallers i sortides n’han pogut fer, però aquest any no hi ha hagut colònies i campaments, ni tampoc l’emblemàtic Carnestoltes Infantil que organitza l’entitat.

Eloi Salgueda, tresorer i monitor Esplais:  “Són activitats que funcionaven molt. Que no s’hagin pogut fer ens ha sabut molt greu”.

Tot i així, amb tanta o més il·lusió que els petits, ja pensen en poder continuar fent la tasca social que els premis Garrotxí de l’Any han posat en valor amb el reconeixement de Millor Iniciativa Social.